“Net kleie, it is los sân!”

De Nederlander, klagen alsof het een lieve lust is. Bij het kopieer apparaat over het weer, schoonmoeder, de buurvrouw, de zwartepiet discussie of bijvoorbeeld over of dat er naast mannen en vrouwen ook nog mensen genderneutraal mogen zijn.

Februari is het nog maar, natuurlijk. Voor je het weet is het weer juni en mag je weer met de voetjes in het zand op het 2e zandstrand van Oudemirdum. Over het algemeen zijn mensen meer in hun nopjes wanneer het weer zonnig is, maar dan zijn er ook mensen die klagen dat het te warm is, of te koud voor de tijd van het jaar.

Bij Beachvolleybal zeggen we, “Net kleie, it is los sân!” En dat doen we niet voor niets. Het beach event in het centrum van Oudemirdum wordt dit jaar inmiddels voor de 6e keer georganiseerd en het beloofd ook dit jaar weer een spektakel te worden. Ook dit jaar proberen we weer te leren van het vorige jaar en het net weer een beetje beter te doen. Wij kijken dan ook enkel met positieve gedachten uit naar 15 en 16 juni 2018. Mogen we u en jullie ook uitnodigen om de klaagmaandag gewoon af en toe over te slaan? Die positieve gedachten kun je kracht bij zetten door je in te schijven voor Beachvolleybal Oudemirdum. Doe je mee?