Ik voel me sterk!

Oei oei oei..we moeten jullie alvast waarschuwen want ook dit jaar verwachten we ze weer…Gerenommeerde namen als Twee bier graag, Beach ladies, Jefeli, Fernenc Puskas en de Rienstars doen al jaren van zich gelden. De een met wat meer succes dan de ander maar dat mag de pret niet deren. Ook dit jaar verwachten we deze namen weer.

Er zijn zelfs wat teams die misschien wel wat te zelfverzekerd zijn. Termen als “die prijs halen we wel even op” en “grafeer onze naam er maar vast in” hebben we dikwijls voorbij zien komen. Wij verwachten dus ook veel van deze teams en we leggen de lat dus erg hoog!

Gelukkig komt er ook elk jaar weer vers bloed. De Sneker vedettes, de Lemster Famkes en Joy zijn namen die we sinds vorig jaar niet meer uit ons geheugen kunnen wissen. Ook bij deze teams had de een wat meer succes dan de ander maar er is goed nieuws!!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Misschien is het dit jaar wel jou jaar! De winnaars van vorig jaar zijn tenslotte ook een jaartje ouder geworden en als ik voor mezelf spreek… Ik voel me sterk! Misschien komt er dit jaar dan eindelijk een doorbraak aan de hegemonie in de poule heren hoog. Kortom geef je op en ga er voor!