Houdt de kerstman ook van volleybal? 

Sport en de kerstman, het is niet direct een link die door veel mensen wordt gelegd. Hoewel in onze beleving sport voor iedere leeftijd is, heeft uw voorzitter vorige week een bezoek gebracht aan de oudste afdeling van de afdeling volleybal van s.v.NOK.

Qua sportbeleving is er niets anders op te merken dan bij de jongere teams. Spelers willen graag winnen, wijzen elkaar op fouten en willen graag winnen. Voorop staat natuurlijk het plezier wat er wordt beleefd op het moment dat mensen in sportkleding elkaar uitdagen voor een potje volleybal.

Het was prachtig om te zien hoe sport wordt beleefd, ook door de oudere doelgroep. Deze groep kan echter wel wat nieuwe aanwas gebruiken en om die reden kan deze column worden gezien als een uitnodiging voor de kerstman. Ook voor u is het nog niet te laat om uw sportcarrière nieuwe leven in te blazen, denk er maar eens over na. Wie weet tot 11 juni 2016 want dan staat het volgende beachvolleybal toernooi in Oudemirdum op de planning.

Namens het bestuur van beachvolleybal Oudemirdum wensen ik u allen heel fijne dagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016 toe.

Hessel Rienstra