Beachvolleybal 2016, een nieuw zomers feestje!

Hoewel het in de nachten nog altijd vriest, kunnen we toch al wel uitkijken naar weer een mooie en bomvolle zomer. Vele activiteiten zijn er in de regio gepland. Maar welke het mooiste is vraagt u? Beachvolleybal Oudemirdum natuurlijk. Natuurlijk predik ik hier voor eigen parochie maar wat ons betreft is het beachevent in het centrum van Oudemirdum ieder jaar weer een feestje. Het komende jaar is het alweer de 4e keer dat het evenement wordt georganiseerd.

Een dagje extra! 

Ieder jaar, na afloop dan denken we met elkaar. Wat was het mooi, maar wat was het jammer dat het maar één dag was. Daarom hebben we bedacht om er het komende jaar nog een extra dag bij te trekken. Op vrijdag is het de beurt aan de jeugd van de basisscholen in de omgeving. In samenwerking met de buursportcoaches van de gemeente worden er gymlessen gegeven op het zand van Beachvolleybal Oudemirdum. Op die manier kan ook de jongste generatie genieten van het zand in Oudemirdum. Geen zandkastelen bouwen zoals bij de Hege Gerzen, maar keihard zweten tijdens een les volleybal.

Op zaterdag is er weer zoals altijd ruimte voor de volwassenen. In vijf verschillende categorien wordt er gestreden om de prijzen. Of moet ik zeggen, zes categorien? Ook dit jaar zal ‘De Hardste Smash’ weer deel uitmaken van het programma. Wie het hardst de bal in het net weet te slaan wint ook een mooie prijs. Voldoende reden dus om op 10 en 11 juni naar MFC it Klif in Oudemirdum te komen. Kun of wil je niet meedoen? De heren van het MFC bedienen je ook graag van een drankje en de deelnemers worden graag aangemoedigd. Hopelijk tot dan!!!