Hét strand van Oudemirdum!

De Hege Gerzen is prachtig, natuurlijk! Lekker aan het water, samen een ijsje eten in de hete zomerzon. Het is lekker om vervolgens even het water in te lopen om oververhitting te voorkomen. Maar één keer per jaar is er een ander strand in Oudemirdum, het állermooist!

Het mooiste strand van Oudemirdum, ligt natuurlijk gewoon midden in het dorp. Aan de voordeur van MFC ’t Klif, ligt een keer per jaar een prachtig zandbed waar vele sporters en sportsters hun zweet aan toevertrouwen. Met een licht zomerbriesje, een groot terras en de nieuwste zomerhits op de achtergrond, waan je je zo in mediterrane sferen.

Beachvolleybal Oudemirdum viert dit jaar het vijfjarig jubileum. Voor ons is het een prachtige mijlpaal om dit inmiddels volwassen geworden evenement, weer te organiseren. Wie weet zijn er dit jaar nog meer dingen te beleven?! Een jubileum vraagt natuurlijk om een speciale aanpak en een verrassingseffect.

Om de eerste verrassingen alvast te onthullen. Op bestuur gebied hebben we wat toevoegingen te vieren! ‘Lytse’ Piet Rienstra is toegevoegd aan het bestuur in de rol van penningmeester en René Bovee zal zich, naast het creatief meedenken in het bestuur bezighouden met de website. Ankemarije Dam heeft daar als duizendpoot een paar taken gedelegeerd, en zal zich met name bezighouden met het vormgeven van het boekje, de sponsordoeken, het t-shirt en andere reclame doeleinden. We hebben daarmee een zevenkoppig bestuur wat  ons een sterk en trots team maakt!

Welke kant we opgaan met het toernooi, en wat er dit jaar anders zal zijn dan andere jaren? De creatieve commissie is er druk mee en kijken naar de opties en mogelijkheden. In ieder geval kan een toernooi nooit zonder deelnemers, en daarom hopen we jullie op 17 juni terug te zien op het mooiste strand van Oudemirdum, op de parkeerplaats voor MFC ’t Klif. Doe je mee?